Оцінювання впливу монетарних чинників на формування інфляційної складової діяльності банків - Коваленко, В.В.; Шепель, Є.В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Стаття присвячена вирішенню проблемних питань щодо оцінювання впливу монетарних чинників на визначення рівня інфляційних очікувань від проведення банківської діяльності. Розглянуто та проаналізовано основні монетарні інструменти. Побудовано індексну модель, що дозволяє визначити рівень вплив монетарних чинників на виникнення інфляції в банківській діяльності.