Стан кредитування малого та середнього бізнесу в Україні - Кулаков, В.О.; Курган, О.Г.; Павленок, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Проаналізовано рівень розвитку та роль малого та середнього бізнесу в Україні. Досліджено стан кредитування малого та середнього бізнесу. Розглянуто державну політику у сфері підтримки розвитку кредитування даного сектору. Проаналізовано зарубіжний досвід з даного питання та можливість впровадження аналогічних заходів в Україні.