Диференціація товаровиробників в умовах неекономічних преференцій - Дубовиков, М.М. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Розроблена математична модель вільного ринку вільних товаровиробників при допомозі апарату спадкових функцій та теорії ігор, яка адекватно описує вільний ринок та дає змогу прогнозувати динаміку його змін на базі його початкових характеристик, з урахуванням наявності у деяких товаровиробників неекономічних преференцій.