Економічний стан та проблеми розвитку галузі машинобудування в Україні - Король, К.В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті здійснено аналіз сучасного економічного стану машинобудівної галузі промисловості України. Досліджено стан управління машинобудівними підприємствами у розрізі розмірів підприємств та фінансових результатів до оподаткування. Визначено основні проблеми розвитку галузі та окреслено шляхи їх усунення.