Мале інноваційне підприємництво як об’єкт державної інноваційної політики - Тульку, Я.І. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті аналізується сутність поняття малого інноваційного підприємництва та його особливості, визначаються основні критерії, за якими його можна ідентифікувати. Досліджується нормативно-правова база різних країн в контексті вияву існуючих підходів до визначення малого інноваційного підприємництва та особливостей його державної підтримки.