Про деякі проблеми сучасної економічної науки - Золотов, А.Ф. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті здійснюється критичний аналіз визначень таких економічних понять, як економіка, економія та виробничі відносини, а також здійснюється критика поглядів деяких сучасних економістів на співвідношення науки і теорії, теорії і політичної економії.