Інтерпретаційний підхід в концепціях політичної культури - Зубро, Т. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
У статті аналізується малодосліджений, але актуальний напрям теоретичних розробок концепцій політичної культури. Відображено погляди різних авторів стосовно цієї проблематики.