Інформаційне суспільство в Україні у світових рейтингах: стан та проблеми - Васильєва, Н.Ф.; Кавура, В.Л. (Економіка промисловості, 2015)
На підставі аналізу світових рейтингів України та країн-членів ЄС за індексами, що характеризують стан інформаційного суспільства, визначено проблеми та зроблено висновки щодо реалізації прискорення його розвитку в Україні.