Формування бюджетної політики підприємств космічної галузі в умовах кризи - Бухун, Ю.В. (Економіка промисловості, 2015)
Розглянуто особливості формування бюджетної політики підприємства з урахуванням специфіки, характерної для підприємств космічної галузі. Розроблено практичні рекомендації щодо впровадження нової парадигми бюджетної політики в умовах кризи та розглянуто можливі загрози оперування традиційними інструментами бюджетної політики на підприємствах космічної галузі.