Представники структурного типу Sc₂Re₃Si₄ у системах R−{Ti,Zr,Hf}−Si (R − рідкісноземельний метал) - Муць, Н.М.; Токайчук, Я.О.; Бойко, М.О.; Демченко, П.Ю.; Гладишевський, Р.Є. (Доповіді НАН України, 2014)
За результатами рентгенофазового, рентгеноструктурного та локального рентгеноспектрального аналiзiв встановлено iснування одинадцяти нових сполук iз структурою типу Sc₂Re₃Si₄: Dy₂{Zr,Hf}₃Si₄, Ho₂{Zr,Hf}₃Si₄, Er₂{Zr,Hf}₃Si₄, Tm₂{Zr,Hf}₃Si₄, Lu₂{Ti, Zr,Hf}₃Si₄ та пiдтверджено iснування при температурi 870 K сполук Tb₂Ti₃Si₄ й Er₂Ti₃Si₄. Встановлено, що при переходi вiд титану до цирконiю параметри елементарних комiрок iзоструктурних сполук закономiрно збiльшуються, а при переходi вiд цирконiю до гафнiю − зменшуються.