Вихідний потік інтегруючого нейрона з втратами - Відибіда, О.К. (Доповіді НАН України, 2014)
Обчислено в явному виглядi розподiл ймовiрностi довжин вихiдних мiжiмпульсних iнтервалiв для iнтегруючого нейрона з втратами, стимульованого процесом Пуассона. Не застосовується дифузiйне наближення.