Про одне узагальнене інтегральне перетворення типу Бесселя - Вірченко, Н.О.; Четвертак, М.О. (Доповіді НАН України, 2014)
Запроваджено нове узальнення функцiї Бесселя, подано її iнтегральне зображення, основнi властивостi. Побудовано узагальнене iнтегральне перетворення типу Бесселя, подано формулу обернення цього iнтегрального перетворення.