У науку — з чужим розумом? - Романенко, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Плагіат. Привласнення авторства на чужий твір науки, літератури, мистецтва або на чуже відкриття, винахід чи раціоналізаторську пропозицію, а також використання у своїх працях чужого твору без посилання на автора. Великий тлумачний словник сучасної української мови К.; Ірпінь; ВТФ „Перун”, 2005. С. 977.