Україна: демографічний вимір - Степико, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Крисаченко В. С. Динаміка населення: популяційні, етнічні та глобальні виміри. – К.: НІСД, 2005. – 366 с.