Інноваційний розвиток економіки України: необхідність, реалії, перспективи - Пожуєва, Т.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В роботі акцентовано увагу на тому, що впровадження інноваційних технологій дає змогу підприємствам отримувати конкурентні переваги. Окрім того, проаналізовано інноваційну активність промислових підприємств України.