Державна політика інноваційного розвитку регіонів і міст України: особливості та перспективи реалізації - Підоричева, І.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті виявлено та охарактеризовано інструменти підтримки інноваційного розвитку на регіональному рівні, які сьогодні використовуються в Україні. Запропоновано напрями державної науково-технічної та інноваційної політики для індустріальних регіонів і міст.