Виявлення загрози банкрутства підприємств видавнничо-поліграфічної галузі на основі дискримінантних моделей - Кочетков, В.М.; Волошаненко, Є.В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті розглянуто ознаки системної кризи на макро і мікрорівнях українського книговидавництва. Здійснено порівняльний аналіз оцінок потенційної загрози банкрутства підприємств ВПГ на основі двох дискримінантних моделей. Запропоновано застосування корпоративних стратегій відновлення, економії і реструктуризації для подолання кризового стану і відродження підприємств.