Упровадження системи бюджетування на шляху досягнення беззбитковості та високої конкурентоспроможності промислових підприємств України - Даниленко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Автор розглядає бюджетування як шлях до підвищення рентабельності промислових підприємств та їх конкурентоспроможності в умовах актуальної кон’юнктури ринку.