Проведення аудиту витрат на виробництво: теоретичні аспекти - Гамова, О.В.; Головань, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті проведено літературний огляд з питання аудиту виробничих витрат та розглянута методика аудиту виробничих витрат, розроблено програму аудиту виробничих витрат.