Теоретико-методологічні аспекти формування економічної стійкості сільськогосподарських підприємств - Дяченко, В.С. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Визначено особливості економічної стійкості сільськогосподарських підприємств. Означено основні чинники її формування. Запропоновано алгоритм дослідження економічної стійкості та рекомендації щодо її формування.