Управління ефективністю соціальної інфраструктури промислових підприємств у сучасних умовах - Летуновська, Н.Є. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті проаналізовано сучасні тенденції в сфері управління соціальною інфраструктурою промислових підприємств. Автором зосереджено увагу на сучасних складнощах в оцінці ефективності діяльності соціальних закладів відомчого підпорядкування. Запропоновано методику оцінювання ефективності об’єктів соціальної інфраструктури підприємства на основі визначення трьох складових їх діяльності. Цей підхід ураховує одночасно інтереси власників (керівників) підприємства, працівників та суспільства у цілому. На основі співставлення отриманих значень складових надано перелік рекомендованих стратегій управління соціальними об’єктами промислових підприємств різного типу.