Економічний стан та проблеми розвитку галузі машинобудування в Україні - Король, К. В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті здійснено аналіз сучасного економічного стану машинобудівної галузі промисловості України. Досліджено стан управління машинобудівними підприємствами у розрізі розмірів підприємств та фінансових результатів до оподаткування. Визначено основні проблеми розвитку галузі та можливості їх усунення.