Інноваційна праця як основа активізації сучасного підприємництва - Карамушко, Н.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті розглянуто напрями перетворення бізнесу методом біореінженірингу, механізм інноваційного підприємництва в умовах виробничої системи нового покоління, визначено роль інноваційної праці, структуру інтелектуального капіталу та варіанти стратегії інноваційного розвитку підприємств.