Документування обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції - Височан, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті досліджено основні функції документування та атрибути документів як інформаційної бази бухгалтерського обліку. Розглянуто порядок документообігу первинних документів з обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції. Визначено основні вимоги до формування та реквізити узагальнюючих документів з обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції.