Професійний розвиток персоналу – нагальне завдання сьогодення - Ткаченко, А.М.; Марченко, К.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті розглянуто професійний розвиток персоналу з метою підвищення ефективності діяльності підприємства та визначення основних складових персоналу. Окреслено сучасні зарубіжні методи, які зокрема використовуються у Великобританії, США та Росії.