Аналіз співпраці українських вищих навчальних закладів з європейською програмою Tempus - Шабаліна, Л.В.; Литвак, А.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті розглянуто динаміку фінансування вищої освіти в Україні. Проаналізовано структуру та обсяги фінансування проектів українських вищих навчальних закладів програмою Tempus. Виявлено зміни в системі вищої освіти України завдяки участі у міжнародних проектах. Запропоновано рекомендації щодо активізації участі українських університетів у міжнародних програмах.