Джерело політичних знань - Романенко, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Рецензія на підручник: Рудич Ф. М. Політологія: Підручник. – К.: Либідь, 2004. – 480 с.