Генетичне поліпшення рослин — основа сучасного агровиробництва - Моргун, В.В. (Вісник НАН України, 2015)
Про основні тенденції розвитку аграрного виробництва у світі, про потенціал України у вирішенні глобальної проблеми продовольчої безпеки, про головні напрями у галузі генетичного поліпшення рослин йдеться у доповіді академіка НАН України Володимира Васильовича Моргуна на засіданні Бюро Президії НАН України 30 вересня 2015 р.