Вручення нобелівському лауреату О.О. Абрикосову найвищої нагороди НАН України (Вісник НАН України, 2015)
22 липня 2015 року в головному корпусі Аргоннської національної лабораторії (Чикаго, штат Іллінойс, США) у присутності численної публіки — співробітників, керівництва установи, гостей, преси та представника Консульства України у південно-східних штатах США — відбулося урочисте вручення Золотої медалі імені В.І. Вернадського лауреату Нобелівської премії, почесному досліднику Лабораторії Олексію Олексійовичу Абрикосову, удостоєному найвищої нагороди НАН України за результатами конкурсу 2014 року.