Свита робить короля - Пахарєв, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Період після президентських виборів не зняв напруженості в українському суспільстві. Управління нової влади протягом восьми місяців не дозволяє об’єктивно проаналізувати стан всіх аспектів життя українського народу, адже в цих управлінських діях є багато суперечливих акцій і тривожних тенденцій, хоча незначний потенціал оптимізму в окремої частини громадян зберігається.