Органи влади на території військової зони України в період нацистської окупації: організація, підбір кадрів, функціонування (1941–1943 рр.) - Власенко, С. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті характеризується система управління, що діяла на території військової зони України в період нацистської окупації 1941-1943 рр. На основі широкого кола документальних матеріалів центральних і обласних архівних установ України досліджено процес формування, кадрове забезпечення, діяльність німецьких військово-адміністративних, військово-економічних та українських допоміжних органів влади в регіоні.