Типологічне позиціювання національних організацій в інституціональній структурі громадянського суспільства - Лойко, Л. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
У статті пропонуються методологічні підходи до узагальнення та систематизації різних форм громадських організацій етнічного спрямування в контексті з’ясування їх місця в інституціональній структурі громадянського суспільства.