До історії вулиці Опанаса Шафонського у Чернігові - Гейда, О. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена з’ясуванню на основі писемних та картографічних джерел локалізації вулиці Опанаса Шафонського у Чернігові на початку ХХ ст.