Будинок полкової канцелярії у Чернігові (перша половина ХІХ століття) - Доценко, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Публікується архівний матеріал, що стосується ремонтів і перебудов будинку полкової канцелярії у першій половині ХІХ століття.