З історії Чернігівської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Публікація вводить до наукового обігу документ з фондів Державного архіву Чернігівської області, він висвітлює стан утвореної 1934 року Чернігівської обласної бібліотеки.