Олянич В.В. Приватне та кооперативне підприємництво селянських господарств в Україні (1921 – 1929 рр.): історичний аспект - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на монографію: Олянич В.В. Приватне та кооперативне підприємництво селянських господарств в Україні (1921 – 1929 рр.): історичний аспект.– Харків:, 2012. – 302 с.