Вплив корпоративної культури на мотивацію ефективної діяльності працівників підприємств - Котова, Н.І. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Запропоновано підхід до оцінки впливу корпоративної культури на мотивацію праці персоналу. Розглянуто метод поелементної оцінки стану корпоративної культури. Обґрунтовано взаємозв’язок показників результативності діяльності персоналу, що залежить від певних елементів корпоративної культури. Наданорекомендації щодо визначення ефективності від запровадження заходів з удосконалення корпоративної культури.