Формування структурних перетворень у процесах промислового зростання економіки України - Кузьменко, Р.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Розглянуто можливі напрями формування комплексного підходу до визначення пріоритетів структурно-динамічних зрушень у процесах промислового зростання економіки України з урахуванням промислової структури в контексті генерування ознак сталого соціально-економічного розвитку держави.