Теоретичні аспекти дослідження структурних трансформацій ринку праці - Ільїч, Л.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Розглянуто теоретичні аспекти аналізу динаміки ринку праці. Сформульовано авторські визначення понять “ринок праці”, “структурна перебудова”, “структурна криза” та “структурна трансформація” ринку праці. Досліджено етапи та виділено рівні структурних трансформацій ринку праці. Класифіковано детермінанти структурних трансформацій ринку праці.