Активізація соціальних чинників забезпечення сталого розвитку регіону: духовно-культурний аспект - Касперович, О.Ю. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Розглянуто роль духовно-культурного потенціалу суспільства в активізації соціальних чинників забезпечення сталого розвитку регіону. Проаналізовано складові елементи духовно-культурного потенціалу, запропоновано його структурну модель у поєднанні із трьома аспектами сталого розвитку - економічним, соціальним та екологічним. Обґрунтовано напрями подальших досліджень питань активізації соціальних чинників сталого розвитку шляхом формування та залучення духовно-культурного потенціалу.