Підходи до оцінки інституційного потенціалу регіонів України - Солдак, М.А. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Вирішення завдання визначення потенціалу регіону доповнено розробкою нових підходів до визначення сутності, структур та методів оцінки інституційного потенціалу. Запропоновано групи показників для оцінки інституціонального потенціалу. Зроблено висновки щодо ефективності використання інституційного потенціалу в регіонах України.