Мале підприємництво України в умовах кризи: аналіз розвитку і проблем - Толмачова, Г.Ф.; Квілінський, О.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Здійснено аналіз тенденцій і умов розвитку суб'єктів малого підприємництва в Україні й за кордоном. На основі результатів анкетного обстеження виявлено основні проблеми у взаєминах влади і бізнесу, проведено аналіз адміністративних бар'єрів при здійсненні підприємницької діяльності у старопромислових регіонах.