Зображення чудотворних чернігівських ікон у графіці Чернігова та Новгорода-Сіверського другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ століть - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена зображенням чернігівських чудотворних ікон у графіці Чернігова другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ століть.