Будинок полкової канцелярії в Чернігові у кінці ХІХ ст. - Доценко, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті мовою документів Державного архіву Чернігівської області висвітлюється сторінка історії будинку полкової канцелярії і його стан на кінець ХІХ ст. у зв’язку з передачею Чернігівському губернському земству колекції Василя Тарновського.