Взаємини партійно-державної номенклатури і суспільних мас в Українській РСР у 1965 – 1985 рр. - Стешиц, О. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті висвітлюється проблема комунікації номенклатури і суспільних мас. Простежено основні форми зв’язку, їхній зміст, ставлення до населення і його потреб з боку партійно-державної номенклатури, показано уявлення про владу у масовій свідомості пересічних громадян УРСР.