І.Ф. Ройфман – директор Чернігівського педагогічного інституту (1933 – 1935 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського педагогічного інституту періоду 1933 – 1935 рр. Мова йде про управління вузом І. Ф. Ройфманом.