Нікітін Ю.О. Пореформені міста Полтавської, Харківської та Чернігівської губерній у другій половині ХІХ ст.: історичний аспект самоврядування - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на книгу: Нікітін Ю.О. Пореформені міста Полтавської, Харківської та Чернігівської губерній у другій половині ХІХ ст.: історичний аспект самоврядування. Вінниця: Нілан – ЛТД, 2014. – 256 с.