Нововиявлена автобіографія Ю. С. Виноградського - Бойко, Н. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті оприлюднено нововиявлену автобіографію сосницького краєзнавця Ю. С. Виноградського. Вона є найповнішою редакцією його життєпису і висвітлює досі невідомі епізоди життєвого шляху дослідника.