Чернігівський учительський інститут напередодні війни за керівництва Г. І. Носка - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського учительського інституту кінця 30-х – початку 40-х років ХХ ст. Мова йде про період управління вузом Г. І. Носком.