Контроль за організацією навчальної діяльності Чернігівського державного педагогічного інституту - Боровик, М. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського педагогічного інституту 1954 – 1998 рр. Мова йде про проведення різного роду перевірок організації навчального процесу та зроблені висновки про їхню роль в удосконаленні підготовки педагогічних кадрів.